Namnet måste komma ifrån att det är skånsk senap i såsen och senap är ju en alldeles utmärkt krydda. 4 portioner
500 g lövbiff eller rostbiff
1 rödlök
Smör
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
2-3 msk skånsk senap
½ msk soja
½ köttbuljongtärning
2 dl vispgrädde, går även med mager grädde 
Skär köttet i strimlor. 
Skala och hacka löken. 
Bryn köttet i smör. 
Lägg över i en traktörpanna. 
Fräs löken och lägg över i pannan med köttet. 
Tillsätt salt, peppar, senap, soja, smulad buljongtärning och grädde.
Koka ihop 2-3 min.
Servera med kokt eller pressad potatis och grönsaker, gärna broccoli.
Anita
 
Fantastisk god! Min make älskar den och jag brukar få göra den en gång i kvartalet ungefär :)
SvaraRadera