Lax och fetaost tillhör favoritingredienserna så detta måste bli gott. 4 portioner
600 g laxfilé
100 g fetaost
1 krm vitpeppar
1 dl lätt crème fraiche
Grönsakspasta
250 g tagliatelle
2 morötter
1 squash
1 msk olivolja
½ dl basilika eller persilja
½ dl färskriven parmesanost
Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg laxen i ugnsfast form. Mosa fetaosten, rör ner crème fraiche, peppra. Bred osten över laxen. Stek fisken i ugnen i 10-15 minuter, tills den fått lite färg.
Skala morötterna. Hyvla dem och squashen i tunna skivor på längden. Lägg ner grönsakerna i pastavattnet mot slutet av koktiden. Häll av vattnet och rör ner olja, färska örter och parmesanost.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar