4 personer
1 fläskfilé
1 pkt bacon, tärnad
1 tub ädelost
Svartpeppar
Citronpeppar
Valfri grillolja
Mango chutneysås
2 dl crème fraiche
2 dl mango chutney
1 stor purjolök
Riven ingefära efter smak
Putsa fläskfilén. Skär en skåra och platta ut den till en platta. Fyll med knaperstekt bacon och ädelost. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Krydda och pensla ev med grillolja.
Finhacka purjolöken. Blanda crème fraiche med mango chutney, lägg i purjolöken och blanda ihop. Krydda med riven ingefära.
Grilla fläskfilén ca 30 minuter, vänd då och då. Skär lite i köttet och kolla så det är färdigt.
Går naturligtvis att steka filén och låta den bli färdig i ugnen.
Serverva med potatissallad eller klyftpotatis.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar