torsdag 12 januari 2012

Kyckling i pitabröd

Enkelt och gott en fredagskväll vill man ha och det uppfyller denna rätt. Lite svårt att beräkna mängd, i min familj äter vi gärna 2 pitabröd var för det är så gott.
4-6 portioner

1 kg Kycklingfilé
Kycklingkrydda (jag använder Borgeby Kryddgård)
Gurka
Tomat
Sallad
1 röd lök
1 pkt bacon
1 brk majs
1 Creme fraiche chili paprika
Pita bröd (Hattings frysta är goda)

Tärna kycklingen och stek den. Krydda med kycklingkrydda.

Tärna tomat och gurka. Strimla sallad. Skiva rödlök.
Klipp bacon i små bitar och stek dem lite knapriga.

Var och en fyller ett pitabröd med sallad, gurka, tomater, lök, majs, kyckling och bacon. Toppa med creme fraichen.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...