4 personer
500 g Pasta
2-3 normalstora kycklingfiléer
1 paket wokgrönsaker, 500 g
1 paket bacon
2 påsar bearnaise, helst extra kryddad
Salt
Svartpeppar
Tärna kyckling i fingerstora bitar. Tärna baconet.
Koka pastan enligt anvisningen (al dente) och gör bearnaisesåsen enligt förpackning men med 1/4 mera vätska än vad som står angivet.
Häll lite olivolja i en wok-/stekpanna och stek kycklingen. Salta och peppra. Lägg kycklingen i en skål med folie ovanpå så att det håller sig varmt.
Stek wokgrönsakerna i lite olivolja. Salta och lägg dem i samma skål som kycklingen.
Stek sedan baconet (samma panna men ingen olja) och när det är klart blandar man kycklingen och grönsakerna tillbaks till samma panna. Häll i bearnaisesåsen och blanda.
Här kan man välja mellan att antingen blanda i pastan eller servera pasta och sås för sig, vilket jag brukar göra.
Servera det med ett gott bröd.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar