Hittade receptet i ICAs tidning Buffé. En god variant på tex mex mat.
4 portioner
4 kycklingfiléer
½ msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 påse, 500 g, djupfryst grönsaksblandning tex broccoli mexicana
1 burk, 300 g, chunky salsa
1 förp, 340 g, tortillabröd
125 g mozzarellaost
Tillbehör
Strimlad sallad
Gurka
Skär kycklingen i små bitar. Stek kycklingen i oljan ca 5 min. Krydda med salt och peppar.
Blanda i grönsaksblandningen och salsa och låt puttra ett par minuter.
Lägg ihop tortillabröden med kycklingröra emellan på en bakpappersklädd plåt. Låt översta lagret vara bröd.
Skär mozzarellaosten i tunna skivor och täck det översta brödet.
Gratinera mitt i ugnen i 250 g ca 10 min.
Servera tortillatårtan skuren i bitar med strimlad sallad och gurka.
Tips: variera fyllningen med strimlad kassler, rökt skinka ellre köttfärs.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar