Riktigt god sill med smak av soltorkade tomater, parmesanost och basilika.
1 burk 5-minuterssill
8 marinerade soltorkade tomater
1 kruka basilika
2 vitlöksflyftor
0,5 dl parmesanost, riven
2 dl crème fraiche
0,75 dl majonäs
Låt sillen rinna av och skär den i bitar.
Mixa tomater, basilika och vitlök. Tillsätt parmesanost, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
Blanda ihop sill och sås. Låt stå några timmar innan den äts.
Garnera med 3 fint hackade soltorkade tomater och några hela basilikablad.
Anita
1 burk 5-minuterssill
8 marinerade soltorkade tomater
1 kruka basilika
2 vitlöksflyftor
0,5 dl parmesanost, riven
2 dl crème fraiche
0,75 dl majonäs
Låt sillen rinna av och skär den i bitar.
Mixa tomater, basilika och vitlök. Tillsätt parmesanost, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
Blanda ihop sill och sås. Låt stå några timmar innan den äts.
Garnera med 3 fint hackade soltorkade tomater och några hela basilikablad.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar