Röd lök
Dill
Stenbitsrom, 1 burk 75 g
Crab-fish, ½ paket
Créme fraiche eller mager kvarg
Finhacka löken.
Finklipp dillen.
Hacka crab-fish.
Blanda lök, dill, stenbitsrom och crab-fish med creme fraiche, grädde eller kvarg till angenäm konsistens, styrka och smak.
Var försiktig dock med rödlöken så att inte den tar överhand.
Anita
Dill
Stenbitsrom, 1 burk 75 g
Crab-fish, ½ paket
Créme fraiche eller mager kvarg
Finhacka löken.
Finklipp dillen.
Hacka crab-fish.
Blanda lök, dill, stenbitsrom och crab-fish med creme fraiche, grädde eller kvarg till angenäm konsistens, styrka och smak.
Var försiktig dock med rödlöken så att inte den tar överhand.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar