En frisk och god sallad hela vintern, jag gör den främst till julbordet. 8 port
750 g färska rödbetor
1 apelsin
1 granatäpple
½ dl persilja
Salt
Peppar
2 msk pinjenötter
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i 20-40 min. Spola i kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta rödbetorna.
Skala och skär apelsinen i bitar. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Ta bort de vita mellanväggarna eftersom de är beska.
Blanda rödbetor, apelsin, granatäppelkärnor och persilja. Salta och peppra. Strö över pinjenötter.
Anita
750 g färska rödbetor
1 apelsin
1 granatäpple
½ dl persilja
Salt
Peppar
2 msk pinjenötter
Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i 20-40 min. Spola i kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta rödbetorna.
Skala och skär apelsinen i bitar. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Ta bort de vita mellanväggarna eftersom de är beska.
Blanda rödbetor, apelsin, granatäppelkärnor och persilja. Salta och peppra. Strö över pinjenötter.
Anita
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar