fredag 16 juli 2010

Kycklinglasagne

4 port

4 kycklingfiléer
2 msk mjöl
1 hönsbuljongtärning
0,5 dl vatten
1 påse, 70 gram, bladspenat, hackad
1 dm strimlad purjolök
1 burk krossade tomater
Salt
Peppar
1 burk crème fraich Basilika/Tomat
200 gram Mozzarella, hackad
6-8 färska lasagneplattor

Finstrimla kycklingfilérna, bryn i stekpanna, lägg över i gryta och rör runt köttet i mjölet. Lägg i buljongtärningen, vattnet, spenaten, purjolöken, tomaterna.
Salta och peppra. Låt puttra en stund. Rör ner crème fraichen

Varva lasagneplattor, kycklingsås, lite mozarella. Avsluta med lasagneplatta överst och toppa med sås så det täcker plattorna och på med resterande mozzarella.
Gratinera i 225 grader ca 20 min.

Servera med sallad.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...