torsdag 15 juli 2010

Fyllt utflyktsbröd

Brödet är gott att ta med ut på picknicken. I fyllningen passar de små söta pärltomaterna bra med sitt lite hårda skal. 1 bröd

1 st snabb pizzamix eller färdig pizzadeg
100 g körsbärstomater
125 g parmaskinka, skivad
200 g fransk getost

1 cl olivolja
1 nypa flingsalt

Sätt ugnen på 200°. Blanda mixen enligt anvisning till pizza. Kavla ut degen till en 25x35 cm stor platta.
Halvera tomaterna. Lägg på parmaskinka och tomater. Smula över osten. Rulla ihop från långsidan och vik in kanterna.
Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Skåra brödet och pensla med olivolja. Strö på flingsalt. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...