fredag 16 juli 2010

Flygande Jacob

6 port

2 grillade kycklingar eller 4 kycklingfiléer
Italiensk salladskrydda
2 bananer
4 dl vispgrädde
2 dl chilisås
1 pkt bacon
1 liten påse salta jordnötter

Sätt ugnen på 225 grader.
Ta bort skinn och ben från kycklingarna och skär köttet i bitar eller skär filéerna i mindre bitar och bryn dem i olja i stekpanna. Fördela dem i en smord ugnssäker form. Strö över italiensk salladskrydda.
Skär bacon i strimlor och fräs dem knapriga. Strö dem över kycklingen.
Skala och skiva bananerna och fördela dem över köttet.
Vispa grädden fluffig och blanda ner chilisåsen. Bred blandningen över kyckling/bananer.
Sätt in i ugnen i ca 20 min. 
Strö salta jordnötter över den färdiga rätten.
Servera tillsammans med ris och en sallad.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...