tisdag 21 juni 2016

Köttbullsgryta



En snabblagad och god vardagsgryta. Det går naturligtvis utmärkt att byta ut grönsakerna till någon annan djupfryst grönsaksblandning och kanske sina egna köttbullar.

4 portioner

1 gul lök
1 burk hela tomater
1 vitlöksklyfta
2 krm mejram
Salt
Peppar
1 pkt köttbullar, 200 g
1 pkt Amerikansk grönsaksblandning, 250 g

Skiva löken tunt. Dela tomaterna i bitar.
Fräs löken i matfett utan att den tar färg. Tillsätt tomater med spad, pressad vitlök och kryddor. Låt sjuda några minuter.
Lägg i köttbullarna och låt sjuda ca 10 minuter. Tillsätt grönsakerna och låt sjuda ytterligare 5 minuter.

Servera med kokt potatis.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...