tisdag 21 juni 2016
Köttbullsgryta
En snabblagad och god vardagsgryta. Det går naturligtvis utmärkt att byta ut grönsakerna till någon annan djupfryst grönsaksblandning och kanske sina egna köttbullar.
4 portioner
1 gul lök
1 burk hela tomater
1 vitlöksklyfta
2 krm mejram
Salt
Peppar
1 pkt köttbullar, 200 g
1 pkt Amerikansk grönsaksblandning, 250 g
Skiva löken tunt. Dela tomaterna i bitar.
Fräs löken i matfett utan att den tar färg. Tillsätt tomater med spad, pressad vitlök och kryddor. Låt sjuda några minuter.
Lägg i köttbullarna och låt sjuda ca 10 minuter. Tillsätt grönsakerna och låt sjuda ytterligare 5 minuter.
Servera med kokt potatis.
Anita
Etiketter:
Grytor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar