måndag 27 maj 2013

Lat rabarberpaj


Denna goda och lata rabarberpaj hittade jag receptet i ICAs Buffé.

400 g rabarber, skivad
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad, riven
75 g smör

Blanda rabarber och potatismjöl direkt i pajformen.
Fördela socker, vetemjöl och havregryn över. Viktigt att göra i denna ordning!
Strö över den rivna chokladen. Täck allt med kylskåpskallt smör hyvlat med osthyvel.
Grädda i 200 grader ca 20 minuter.

Jag föredrar vaniljglass till men vaniljsås eller grädde blir gott också.

Anita

1 kommentar:

  1. Lata recept är helt i min smak, rabarber också, men oxalsyran svider i en känslig mun. Jag tittar och njuter!
    Eva

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...