måndag 27 maj 2013
Lat rabarberpaj
Denna goda och lata rabarberpaj hittade jag receptet i ICAs Buffé.
400 g rabarber, skivad
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad, riven
75 g smör
Blanda rabarber och potatismjöl direkt i pajformen.
Fördela socker, vetemjöl och havregryn över. Viktigt att göra i denna ordning!
Strö över den rivna chokladen. Täck allt med kylskåpskallt smör hyvlat med osthyvel.
Grädda i 200 grader ca 20 minuter.
Jag föredrar vaniljglass till men vaniljsås eller grädde blir gott också.
Anita
Etiketter:
Dessertpaj,
Rabarber
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Lata recept är helt i min smak, rabarber också, men oxalsyran svider i en känslig mun. Jag tittar och njuter!
SvaraRaderaEva