söndag 11 december 2016

Cesannas tunnbrödsrulle

Ännu en variant på cesannas tunnbrödsrullar (se gourmetrulle). Perfekt att ha med på utflykten.

3 st
1 morot, ca 100 g
200 g vitkål
½ dl majonäs
1 dl créme fraiche light (eller vilken man vill)
½-1 dl krossad ananas (låt den rinna av)
1-2 tsk riven pepparrot
Salt
3 tunnbröd
3 kokta potatisar, ca 200 g
6 ostskivor

Gör först salladen:
Skala och riv moroten fint. Hyvla eller strimla vitkålen fint. Rör samman majonäs, créme fraiche, ananas och pepparrot. Salta. Vänd ner moroten och vitkålen.

Riv eller mosa potatisen och fördela den på tunnbröden.
Lägg några hyvlade ostskivor på varje. Bred på salladen och vik ihop tunnbröden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...