fredag 13 januari 2012

Tortillatårta med kyckling

Hittade receptet i ICAs tidning Buffé. En god variant på tex mex mat.
4 portioner

4 kycklingfiléer
½ msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 påse, 500 g, djupfryst grönsaksblandning tex broccoli mexicana
1 burk, 300 g, chunky salsa
1 förp, 340 g, tortillabröd
125 g mozzarellaost

Tillbehör
Strimlad sallad
Gurka

Skär kycklingen i små bitar. Stek kycklingen i oljan ca 5 min. Krydda med salt och peppar.
Blanda i grönsaksblandningen och salsa och låt puttra ett par minuter.
Lägg ihop tortillabröden med kycklingröra emellan på en bakpappersklädd plåt. Låt översta lagret vara bröd.
Skär mozzarellaosten i tunna skivor och täck det översta brödet.
Gratinera mitt i ugnen i 250 g ca 10 min.

Servera tortillatårtan skuren i bitar med strimlad sallad och gurka.

Tips: variera fyllningen med strimlad kassler, rökt skinka ellre köttfärs.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...