torsdag 12 januari 2012

Pasta med kycklingbearniese

4 personer

500 g Pasta
2-3 normalstora kycklingfiléer
1 paket wokgrönsaker, 500 g
1 paket bacon
2 påsar bearnaise, helst extra kryddad
Salt
Svartpeppar

Tärna kyckling i fingerstora bitar. Tärna baconet.

Koka pastan enligt anvisningen (al dente) och gör bearnaisesåsen enligt förpackning men med 1/4 mera vätska än vad som står angivet.

Häll lite olivolja i en wok-/stekpanna och stek kycklingen. Salta och peppra. Lägg kycklingen i en skål med folie ovanpå så att det håller sig varmt.

Stek wokgrönsakerna i lite olivolja. Salta och lägg dem i samma skål som kycklingen.

Stek sedan baconet (samma panna men ingen olja) och när det är klart blandar man kycklingen och grönsakerna tillbaks till samma panna. Häll i bearnaisesåsen och blanda.

Här kan man välja mellan att antingen blanda i pastan eller servera pasta och sås för sig, vilket jag brukar göra.

Servera det med ett gott bröd.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...