tisdag 4 januari 2011

Tunnbrödskorgar med laxröra

Detta hade vi som förrätt på nyårsafton 2010, mycket gott. 4 personer

4 bitar hårt tunnbröd
250 g rökt lax
1 hårdkokt ägg
2 msk hackad dill
1/2 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
Svartpeppar

Garnering
50 g löjrom
Dill
Citron

Ånga bröden muka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glad och tryck till lätt så att röden bildar korgar. Låt bröden torka.
Skär laxen i små, små bitar och blanda med finhackat ägg och dill.
Blanda majonnäs och creme fraicehe och smaksätt med svarpeppar. Rör ner lax och ägg och dill. Fördela i brödkorgarna och garnera med rom, citron och dillkvist.

Anita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...